17
Març
2023

El Bombers i Bomberes i el Banc de Sang organitzen demà una jornada de donació al Mercat Central

En el marc de la campanya solidària “Els bombers i bomberes t’acompanyen a donar sang”

El Bombers i Bomberes i el Banc de Sang organitzen demà una jornada de donació al Mercat Central

Els Bombers i Bomberes de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits tornen a organitzar a Sabadell una activitat oberta a la ciutadania en el marc d’una jornada de donació de sang. Demà dissabte, 18 de març, a partir de les 10 del matí i fins a les nou del vespre, a la plaça del Mercat Central s’hi instal·larà una carpa per donar sang i, a més, els Bombers i Bomberes de la Generalitat col·locaran un camió per promoure que la ciutadania conegui la feina d’aquest cos.

D’altra banda, efectius dels Bombers i Bomberes de la Generalitat, en el marc de la jornada, protagonitzaran a les 10.30 h una activitat d’exhibició del cos a la mateixa plaça i tothom qui ho desitgi pot apropar-se per conèixer de primera mà la feina que realitzen.

Aquesta acció forma part d’un programa que va començar el passat 3 de març en què més de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a una quarantena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 3.500 donacions de sang fins a finals d’abril. Es tracta d’activitats al carrer que inclouen exhibicions, exercicis de rescat o d’excarceració en accidents de trànsit. Una trentena de ciutats catalanes acolliran la iniciativa solidària per omplir totes les lliteres disponibles a les campanyes de donació arreu del territori.

Al llarg de l’any 2022 a Sabadell, segons dades del Banc de Sang es van aconseguir més de 5.000 donacions de sang.

Categories Salut Tags Banc de Sang, Bombers de la Generalitat, Donació de sang