12
Agost
2020

El Cafè Aventura: VIII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell se celebrarà de forma telemàtica el 30 de setembre

Les inscripcions estan obertes per seguir la conferència “Com financio la meva start-up” i conèixer en directe 10 empreses emergents i 5 idees de negoci que opten als premis 2020

El Cafè Aventura: VIII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell se celebrarà de forma telemàtica el 30 de setembre

Amb el títol Cafè Aventura: VIII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell es presenta per vuitena vegada consecutiva a Sabadell un esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. Inicialment previst per al 18 de juny, s’ha ajornat fins al proper 30 de setembre i es desenvoluparà de forma telemàtica per primera vegada. Atès el moment excepcional en relació amb la COVID-19, aquest esdeveniment, fins ara presencial, es transforma i, per tant, continguts presencials estaran accessibles en línia. S’ha adaptat el format habitual i la durada serà més curta i la part de treball en xarxa (networking) no s’hi inclou enguany.

Les persones que vulguin connectar-se amb aquesta proposta podran seguir la conferència “Com financio la meva start-up”, a càrrec d’ENISA i la Xarxa Business Angels ECONOMISTESBAN. Alhora, qui assisteixi a aquest esdeveniment virtual podrà conèixer en directe les 10 empreses emergents (start-ups) i 5 idees de negoci ja classificades que opten als premis 2020.

Per mitjà d’aquesta jornada matinal, un any més s'ofereix a participants ja seleccionats la possibilitat de presentar els seus projectes empresarials. Aquesta proposta s’obre a companyies a punt de néixer o ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. En concret, aquest fòrum està especialment plantejat per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb base tecnològica.

Enguany es repartiran 8.500 € entre la primera i segona candidatura com a millor empresa i idea de negoci. Segons l’alcaldessa accidental, Montse González

ateses les circumstàncies actuals el nostre suport al teixit empresarial encara és més important, amb increment de suport econòmic. La nostra voluntat com a administració és fomentar nous projectes empresarials i acompanyar a les empreses, especialment els primers anys de funcionament.

Per a la primera classificada en la categoria "Millor empresa" , la dotació econòmica és de 4.000 €, que es complementen amb l'accés al programa de mentoria d’autoocupació d'aproximadament un any de durada i l'entrada a un espai de cotreball durant mig any. Per a la segona empresa, la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoria.

D´altra banda, per a la categoria "Millor idea de negoci" la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació. Tot això, emmarcat en una jornada en què els promotors d'idees i les empreses podran presentar els seus productes o serveis amb la tècnica elevator pitch per poder atraure l'atenció del públic que es pugui reunir en aquest esdeveniment.

Aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Sabadell es desenvolupa amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Programa

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional. A continuació es celebrarà una ronda de presentacions curtes dels 15 projectes seleccionats que opten al premi a la millor empresa i a la categoria de millor projecte empresarial. Tot seguit tindrà lloc la ponència i els noms de les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories es revelaran al final de la jornada que tancarà a les 12 del migdia.

Inscripció oberta

La inscripció al Café d’Aventura està oberta per a qui vulgui assistir-hi com a públic. Per mitjà del web sabadellempresa.cat es pot omplir els formulari d’inscripció en línia. Per a més informació sobre el Cafè Aventura està disponible el web http://sabadellempresa.cat/cafe-aventura o bé les persones interessades poden enviar un missatge electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Categories Empresa, Economia i treball Tags cafe aventura, Centre d'Empreses Industrials, economia