PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Juny
2018

El cartell de la Festa Major del 2018 és obra de Pau Manzano, alumne de l’Escola Illa

Laia Capdevila i Youssef el Kadi han obtingut un accèssit cada un en el certamen per triar el cartell de la festa, patrocinat per TUS

El cartell de la Festa Major del 2018 és obra de Pau Manzano, alumne de l’Escola Illa

La Festa Major del 2018 ja té el cartell que servirà per anunciar-la i que apareixerà a la portada del programa. És obra de Pau Manzano García i duu per títol Explota la festa. Es tracta d’una reinterpretació de la Torre de l’Aigua com a símbol de la ciutat, ara que fa 100 anys que la van construir. El jurat també ha donat un primer accèssit a Laia Capdevila Morera, pel treball Colors de festa, i un segon accèssit a Youssef el Kadi, per Interacció. Tots els premiats són estudiants de l’Escola Illa.

Els premis els van donar a conèixer ahir, a l’auditori de la Biblioteca Vapor Badia, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, i Francesc López, president de Transports Urbans Sabadell (TUS). El jurat estava format per la regidora, el president de la TUS, dos membres de la Comissió de Comunicació de la Festa Major, tècnics municipals, representants de les escoles de disseny de la ciutat i un dissenyador en actiu.

Durant l’acte, el jurat –que va haver de triar entre els 29 treballs presentats– va fer constar la felicitació als premiats i a tots els concursants, per haver participat en el concurs i per la qualitat aconseguida amb les obres presentades. També va agrair la col·laboració de l’Escola Illa i de l’Escola Superior de Disseny (ESDi) pel seu comprimís en el foment de la participació dels seus alumnes.

El guanyador rebrà un val per valor de 600 € i els dels dos accèssits, 150 € cadascun. Els premis els dona, com cada any, la cooperativa TUS.