13
Setembre
2023

El Cicle Superior en manteniment aeronàutic, un nou impuls de la formació en àmbits relacionats amb el Hub Aeronàutic

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell i els Jesuïtes del Clot han signat un acord per impartir aquests estudis, que tenen una alta demanda de professionals dins del sector

El Cicle Superior en manteniment aeronàutic, un nou impuls de la formació en àmbits relacionats amb el Hub Aeronàutic

L’Aeroclub Barcelona – Sabadell i els Jesuïtes El Clot han formalitzat avui un conveni per desenvolupar de forma conjunta el Cicle Superior en Manteniment Aeronàutic de motor a turbina i pistó. Una formació de tres anys, la part pràctica de la qual s’impartirà a l’Aeroclub (per tant a l’Aeroport), permetent que l’alumnat estigui en contacte directe amb el sector aeronàutic en un entorn real. La signatura ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. I és que el nou cicle és un nou pas endavant per consolidar Sabadell i l’Aeroport com un pol de formació i innovació lligades a l’aeronàutica. En plena coherència, per tant, amb els objectiu del Hub Aeronàutic.

Amb el nou cicle formatiu, que es posa en marxa aquest curs, es vol donar resposta a la necessitat del sector aeronàutic pel que fa a la formació de professionals de manteniment mecànic.

Amb la nova oferta, l’Aeroclub avança en el desenvolupament d’accions formatives amb alts estàndards de qualitat. En aquest cas, comptant amb Jesuïtes del Clot, un centre educatiu de referencia dins de la formació professional arreu de l’Estat.

Per la seva part, el Hub Aeronàutic és un projecte estratègic impulsat per l’Ajuntament, AENA, el Consorci de la Zona Franca i la Universitat Politècnica de Catalunya, que treballa per potenciar el coneixement, la innovació, la formació, l’emprenedoria i l’activitat econòmica lligats a l’aeronàutica a la ciutat.

Categories Economia i treball, Formació Ocupacional Tags Aeroport de Sabadell, Formació Professional, Hub Aeronàutic