31
Maig
2022

El Museu d’Art proposa dues activitats paral·leles a l’exposició de Sitesize sobre la història del riu Ripoll

El 5 de juny tindrà lloc una acció performativa a la llera del riu, i el 30 de juny una taula rodona

El Museu d’Art proposa dues activitats paral·leles a l’exposició de Sitesize sobre la història del riu Ripoll

El Museu d’Art de Sabadell (MAS) ha organitzat dues activitats paral·leles a l’exposició “Museu d’Art del Riu Ripoll. Manuel Sánchez Verdum. Un conservador de las cosas que se tiran”, de Sitesize. La mostra proposa la revisió de l'imaginari del riu Ripoll a la nostra ciutat a través de la figura de Manuel Sánchez Verdum, qui encarna la cura d'aquest espai en la història recent de Sabadell. Durant el mes de juny, s’han organitzat dues activitats que complementen l’exposició.

D’una banda, el diumenge 5 de juny, a les 11 del matí, Sitesize presentarà una acció performativa a la llera del Ripoll on Manuel Sánchez va viure i va construir casa seva, en un terreny que avui forma part del Parc Fluvial del Ripoll. El punt de trobada per aquesta activitat és a plaça d’Espanya, a Rodalies Renfe Sabadell-Nord.

D’altra banda, dijous 30 de juny, a les 6 de la tarda, el MAS presentarà una taula rodona al voltant de l’exposició i de les complexes significacions culturals de la construcció social del riu a Sabadell. Aquest debat comptarà amb la participació de l’arquitecta Marta Serra, el curador i escriptor Valentín Roma i l’historiador Eduard Masjuan.