PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Setembre
2019

Èxit de participació al IV Aplec de Festa Major

Èxit de participació al IV Aplec de Festa Major

Nou èxit absolut d’assistents de Festa Major a esplanada al costat de la pl. d’Ernest Lluch (parc Catalunya) per gaudir d’una de les activitats més concorregudes de la Festa Major de Sabadell, l’Aplec de Festa Major.

Aquesta trobada inclou el dinar popular que cada dissabte de celebració reuneix moltes famílies al Parc Catalunya per gaudir d’un plat de fideuà. Els tiquets del dinar, que es podien comprar a partir de les 10.00 del matí a un preu simbòlic de 2 euros, han donat dret a gaudir d’una de les racions de la fideuà, amb una beguda i un cafè.

Abans de dinar, i per amenitzar la IV edició d'aquesta jornada, s’ha pogut gaudir d’un espectacle d'animació a càrrec de la companyia Més Tumàcat i havent dinat, d’una sobretaula amb acordions.

Cercavila

La Cercavila de Festa Major tornarà aquesta tarda a omplir els carrers i places d’espectacle i alegria. El recorregut començarà a les 6 de la tarda, i comptarà amb la participació de nombroses entitats de la ciutat.

La Cercavila començarà a la plaça de la Creu Alta i passarà per l’avinguda de l’Onze de Setembre, via de Massagué, carrer de les Valls, pl. del Pi-pi i carrer de Gràcia fins arribar a la plaça de Sant Roc.