09
Novembre
2021

ExpoNadó, la fira d’embarassades i nadons més important de Catalunya, torna per tercera vegada a Fira Sabadell el 13 i 14 de novembre

ExpoNadó, la fira d’embarassades i nadons més important de Catalunya, torna per tercera vegada a Fira Sabadell el 13 i 14 de novembre

Durant el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, la mostra ExpoNadó oferirà a Fira Sabadell un gran nombre de tallers, xerrades, conferències amb reconeguts ponents i moltes altres activitats tant per a persones que es plantegen ser pares i mares en un futur o que aviat ho seran, i també dirigides a les famílies que ja tenen infants de 0 a 4 anys.

ExpoNadó ofereix també la possibilitat de conèixer i comprar productes per a embarassades i nadons, a preus especials de fira. A més, reuneix zones infantils classificades per edats i, per aquesta edició, ExpoNadó comptarà amb un espai d'assessorament sobre embaràs, lactància i postpart. Per participar-hi, cal demanar cita prèvia.

Per conèixer totes les activitats i comprar les entrades anticipades amb descompte, es pot consultar el web http://www.feriadebebes.es/  o descarregar l'app disponible per a iOS i Android. Pel que fa a l’horari d’ExpoNadó, tant dissabte com diumenge, la zona d'exposició, conferències i activitats, estarà oberta de 10 a 15 h i de 16 a 20 h  i la zona exterior amb foodtrucks de 10 a 20 h, de forma ininterrompuda.

Categories Fira Sabadell Tags Fira Sabadell