24
Novembre
2021

Fira Sabadell acull la 2a edició del Saló Professional de l’Automoció, AUTOPRO, el 25, 26 i 25 de novembre

Fira Sabadell acull la 2a edició del  Saló Professional de l’Automoció, AUTOPRO, el 25, 26 i 25 de novembre

La 2a edició Saló Professional de l’Automoció, AUTOPRO torna a Fira Sabadell els dies 25, 26 i 27 de novembre organitzada pel Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona. Compta també amb la col·laboració́ del Centre Metal·lúrgic i la Federació́ Catalana de Tallers de Reparació́ d’Automòbils (FECATRA).

AUTOPRO s’adreça a professionals de les empreses i tallers per mostrar els últims productes i innovacions en el sector de peces d’automòbil, accessoris, equips i serveis per a l’automoció. Les persones que visitin el saló podran iniciar o tancar processos de compra i comandes amb el canal de distribució, enfortir les relacions comercials amb els proveïdors, comparar directament les característiques dels productes especialitzats presents a la fira. Alhora es pot prendre part en les demostracions i conferències programades per seguir les tendències i l’evolució del sector. L’entrada al recinte firal és gratuïta, prèvia acreditació i les portes de Saló es mantindran obertes el 25 de novembre  de 15h a 20 h  i el 26 i 27 de novembre de 10 h a 20 h. Per a més informació: http://autoprosalo.com

La inauguració institucional del saló tindrà lloc dijous 25 de novembre a les 17:00 h i comptarà amb la presència de la tinenta d’alcaldessa d’Impuls Administratiu i Desenvolupament Econòmic, Montse González i del  president del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d'Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona, Hipòlit Moreno, i el president Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils (FECATRA) i del Gremi de Tallers de Barcelona, Celso Besolí.