06
Març
2023

Gemma Ruiz presenta “Les nostres mares” al Casal Pere Quart acompanyada de Laura Rosel

La novel·la, guanyadora del Premi Sant Jordi, es presentarà el 9 de març a les 7 de la tarda

Gemma Ruiz presenta “Les nostres mares” al Casal Pere Quart acompanyada de Laura Rosel

Gemma Ruiz presentarà la seva novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi 2022, “Les nostres mares”, aquest dijous 9 de març, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart. L’escriptora estarà acompanyada de la periodista Laura Rosel. La iniciativa s’emmarca en el projecte “Oliver i companyia” de Sabadell Capital Cultura Catalana 2024 i l’entrada és lliure i l’aforament limitat.

“Les nostres mares” vol honorar la generació que va renunciar als somnis perquè les seves filles sí que poguessin triar. Tracta la història de deu dones poderoses nascudes durant la dictadura que lideren les lluites veïnals, descobreixen el feminisme i esdevenen mestresses del seu destí. Actualment, és un dels llibres més venuts de ficció en catatalà.

Gemma Ruiz Palà (Sabadell, 1975) és periodista i escriptora. Des dels 21 anys treballa als Serveis Informatius de Televisió de Catalunya, pràcticament sempre com a cronista cultural dels Telenotícies i ara com a redactora en cap. El 2016 va publicar “Argelagues”, que va esdevenir un fenomen literari. Quatre anys més tard, la novel·la “Ca la Wenling” va consolidar-la entre els lectors.

El projecte “Oliver i companyia”

“Oliver i companyia” és un nou projecte cultural de la Capital de la Cultura Catalana 2024 per a la creació d’actes literaris arreu de la ciutat.

Aquesta proposta no compta amb cap programació, sinó que s’adequa a les peticions i les necessitats que vagin sorgint en cada moment i totes les peticions es canalitzaran a través del programa de Capital de la Cultura Catalana (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).