14
Mai
2019

"Il·luminacions", la nova exposició dels Tallers d'Art de l’Escola Illa, s’inaugura demà al Casal Pere Quart

Es mostrarà al públic una selecció dels treballs i processos realitzats aquest curs per l'alumnat d'Illa Oberta Tallers d’Art

Dema, dimecres 15 de maig, s’inaugurarà al Casal Pere Quart l’exposició "Il·luminacions", amb la qual l’Escola Illa mostrarà al públic una selecció dels treballs i processos realitzats aquest curs per l'alumnat d'Illa Oberta Tallers d’Art del centre municipal. La mostra, que obrirà portes a les 18.30 h, estarà al Casal fins al proper 4 juny.

Sota el títol ”Il·luminacions”, l’exposició  posa l’accent en l’acció de donar llum com un acte simbòlic de coneixement, entenent així l’escola com un espai d’energia que ens permet connectar amb els altres i amb nosaltres mateixos. D’aquesta manera, visitant la mostra es fa visible el que passa al centre educatiu, que podrà interpretar-se com una gran font natural d’il·luminació que desvetlla i rep alhora les diferents llums i energies dels estudiants, les seves famílies, del personal no docent i del professorat.

Partint d’aquesta premissa, la mostra exposa els treballs de l’alumnat que enguany ha pres part als tallers, des dels tallers infantils fins als de costura, passant pels de dibuix (Urban Sketching, Sumi-e, Dibuix del natural, Color), ceràmica, fotografia, gravat, joieria, vitrall o enquadernació.

Al mes d’octubre començarà una nova edició dels tallers d’Illa Oberta-Tallers d’Art, oberts a tothom i com sempre amb diferents continguts i formats. La matrícula del curs 2019-2020 s’obrirà al mes de juny.