21
Juny
2018

Jornada de debat sobre les activitats econòmiques a Sabadell

Divendres 29 de juny, a Fira Sabadell

Jornada de debat sobre les activitats econòmiques a Sabadell

Amb l’objectiu de situar la intervenció administrativa de les activitats econòmiques a Sabadell i, establir un marc de diàleg amb els operadors implicats, l’Ajuntament de Sabadell organitza una jornada de debat el proper 29 de juny a Fira Sabadell, a partir de les 9 del matí.

La voluntat passa per detectar i encaminar les problemàtiques i informar de les tasques del departament municipal d’activitats, entre les quals la d’assessorament tècnic. D’aquesta manera es pretén generar sinèrgies entre els operadors de les activitats i l’Ajuntament, així com crear un espai de consens.

La jornada anirà a càrrec de tècnics municipals del Departament de Llicències d’Activitats i del Projecte d’Administració Electrònica i està adreçada a operadors i professionals de les activitats i els Gremis, Associacions i Col·legis professionals que els puguin representar.

La jornada, que començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 14 h, és gratuïta però requereix inscripció prèvia, atès que hi ha un nombre limitat de places.