26
Febrer
2014

L’Ajuntament de Sabadell i l’Alliance Française col·laboren per afavorir la mobilitat professional de persones treballadores al Quebec

L’Oficina del Quebec a París organitza una nova sessió informativa divendres,  7 de març, a Fira Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell, a través de Promoció Econòmica de Sabadell S.L, i l’Alliance Française col·laboren amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat professional de persones treballadores al Quebec. El Bureau Immigration Québec de Paris en col·laboració amb l’Oficina del Quebec a Barcelona i l’Alliance Française de Sabadell, i amb el suport de l’Ajuntament  i la UAB Treball Campus, organitzen una nova sessió informativa divendres, 7 de març, a Fira Sabadell (entrada pl. Sardana) a partir de 2/4 d'11 del matí per a tothom qui vulgui anar a treballar o estudiar al Quebec (Canadà).

Es tracta d'una nova sessió d’informació oficial sobre el mercat laboral a Quebec i les possibilitats concretes d’accedir-hi, per estades de curta durada (1-4 anys) o per un temps indefinit. Durant aquesta sessió, entre altres temes, es tractaran les perspectives de treball, les expectatives dels empresaris o els passos a seguir per treballar o estudiar al Quebec.

Aquesta sessió està adreçada a qualsevol persona amb interès per establir-se professionalment a Quebec. Tot i que es presenta com una sessió generalista en la qual s'informarà sobre qualsevol professió o carrera, en paral·lel s’està fent una campanya especial adreçada als sectors de l’administració i finances, les tecnologies de la informació i la comunicació i l’aeronàutica.

La sessió és gratuïta i es farà en francès amb traducció simultània al català. Per participar és imprescindible inscriure’s mitjançant el formulari disponible a la pàgina web www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/biq/paris/seances/index.php. D’altra banda, per a persones no francòfones es pot ampliar la informació al web www.treballaralquebec.org. També es pot consultar la pàgina de l’Oficina del Quebec a Barcelona  www.quebec-espana.es o de l’Aliança Francesa de Sabadell www.afsabadell.org.