PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Gener
2018

L’Ajuntament ha convocat al personal treballador de l’empresa Smatsa a dues reunions informatives

L’Ajuntament ha convocat al personal treballador de l’empresa Smatsa a dues reunions informatives
L’Ajuntament ha convocat el personal treballador de l’empresa Smatsa a dues reunions informatives

El regidor de Serveis Municipals, Lluís Perarnau, es va reunir ahir amb membres de les seccions sindicals amb representació al comitè d’empresa d’Smatsa per exposar directament quins han estat els motius que han portat al consistori a instar l’empresa Smatsa al total compliment del contracte de residus i neteja després de detectar diversos incompliments.

En aquesta línia informativa des de l’Ajuntament s’han convocat dues reunions amb tot el personal treballador d’Smatsa, una per al proper dilluns 29, a les 6 de la tarda, i la segona, en torn de matí, per dimarts 30, a les 10, al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 16).

L’Ajuntament vol posar de manifest que aquest és un conflicte amb l’empresa i que en cap cas qüestiona la professionalitat del personal treballador i és per això que, davant de qualsevol escenari de futur, des del consistori es garanteix la continuïtat de tots els llocs de treball del servei, en les mateixes condicions que tenen actualment. En aquest sentit l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant vol reiterar que “aquest Govern vetlla pels recursos públics, per prestar el servei a la ciutat de la millor manera possible i per la continuïtat dels llocs de treball”.