03
Març
2014

L’alcalde de Sabadell ha participat en la plantada del Roure del Tricentenari

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha participat aquest diumenge en la plantada del Roure del Tricentenari

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha participat aquest diumenge en la plantada del Roure del Tricentenari. L’acte s’ha portat a terme en els terrenys de l’antic monestir de Santa Cecília, amb la presència de l’Abat del Monestir de Montserrat, Josep Maria Soler, i de diferents alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya, ja que tots els ajuntaments de Catalunya han estat convocats per aportar un grapat de terra del seu poble per plantar l’arbre. Un arbre que simbolitza la unitat i la força del poble català. La terra de Sabadell va ser dipositada pel comissari del Tricentenari, el sabadellenc Miquel Calçada.

L’alcalde,  en relació a l’acte d’ahir, ha manifestat que

és una bona metàfora del què cal fer des de l’administració i la política: treballar tots junts a favor del bé comú.

El roure del Tricentenari vol simbolitzar el projecte col·lectiu de Catalunya i el futur per a les generacions que han de venir.

El passat 3 de febrer, l’alcalde, Joan Carles Sánchez, i els portaveus dels grups municipals de CiU, Carles Rossinyol, i ICV, Carme Garcia, van participar conjuntament en la recol·lecta simbòlica d’un grapat de terra del pati de la Casa Duran per plantar el Roure del Tricentenari. Es va agafar, precisament, terra d’aquest edifici històric perquè ja existia quan van ocórrer els fets de 1714