17
Juny
2022

L’Estruch programa diversos cursos intensius de circ per aquest estiu

Es faran tallers aeris i formacions d’acrobàcies i equilibris del 27 de juny al 14 de juliol

L’Estruch programa diversos cursos intensius de circ per aquest estiu

Un any més, l’Estruch, peça clau en la promoció del circ català, ha organitzat cursos intensius d’estiu per als amants d’aquesta pràctica. Del 27 de juny al 14 de juliol es duran a terme diversos tallers aeris i d’acrobàcies i equilibris a la Nau B de l’Estruch, que aniran a càrrec de l’Escola de circ Tub d’Assaig.

D’una banda, els dimarts i dijous hi haurà tallers aeris que impartirà la professora Anna Plotnikova. Aquests cursos es basen en el treball del cos enfocat a la pràctica de l’acrobàcia aèria. Les persones participants aprendran tècniques de pujada i baixada, figures clau, caigudes i seqüències. Prèviament, es farà preparació física i de flexibilitat.

D’altra banda, els dilluns i dimecres es duran a terme els tallers d’acrobàcies i equilibris que instruirà Marc Hidalgo. Aquí, s’explicaran tècniques de moviment com saltar, rodar i fer la vertical. Aquesta formació és apte tant per a persones amb nocions d’acrobàcia com per a qui vulgui iniciar-se en l’ús del cos com a eina d’expressió.

Els tallers per a joves de 12 a 16 anys tenen un cost de 45 euros i s’impartiran de 17.15 a 18.45 h. Els cursos per a adults a partir de 18 anys (i 16 anys amb autorització parental) tenen un cost de 60 euros i es duran a terme de 19 a 21 h.

Per rebre més informació i per inscriure’s, cal enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..