15
Setembre
2023

La façana de l’Ajuntament s’il·lumina de taronja amb motiu del dia mundial de la seguretat del pacient

La façana de l’Ajuntament s’il·lumina de taronja amb motiu del dia mundial de la seguretat del pacient

La façana de l’edifici de l’Ajuntament s’il·luminarà de taronja aquest cap de setmana, des d’avui divendres dia 15 fins al diumenge, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient, que té lloc el 17 de setembre.

Sabadell s’adhereix així -i a petició de la Corporació Sanitària Parc Taulí i de l’Institut Català de la Salut- a la iniciativa que impulsa l’Organització Mundial de la Salut sobre la importància de preservar la seguretat assistencial sanitària de les persones.

La campanya d’aquest any porta el lema “Incloguem els pacients en la seva seguretat” i amb l’eslògan “Donem veu als pacients!” es vol afavorir una atenció sanitària més segura, tot  fent una atenció especial a augmentar la consciència de la necessitat d’un compromís actiu dels pacients i de les persones que en tenen cura, particularment de les seves famílies.  

L’OMS considera, d’altra banda, de rellevant importància el protagonisme actiu de les mateixes persones pacients, contribuint a la seguretat en la seva cura. Quan són partícips en la seva cura, es produeixen beneficis significatius en seguretat i milloren els resultats de satisfacció i en la salut.

Webs d’interès:

https://seguretatdelspacients.gencat.cat/ca/que_es_la_seguretat_de_pacients/dia-mundial-de-seguretat-del-pacient/

https://www.who.int/es/campaigns/world-patient-safety-day/2023#cms