22
Març
2019

La Festa Gran 2019 presenta un ampli programa d’activitats amb la implicació de diferents entitats de la ciutat

La festa es celebrarà entre el 8 i 14 d’abril

La Festa Gran 2019 presenta un ampli programa d’activitats amb la implicació de diferents entitats de la ciutat

Del 8 al 14 d’abril, Sabadell celebrarà una nova edició de la Festa Gran, que enguany vol posar en valor la feina que duen a terme les entitats i els casals de gent gran de la ciutat.

El programa d’activitats comptarà amb diverses propostes, entre les quals destaca l'exhibició i posterior debat de la pel·lícula La vida empieza hoy, que tracta els afectes en etapes madures de la vida, o la conferència La gent gran al segle XXI, a càrrec de Mario Cugat, president emèrit de la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya).

També hi haurà un matí literari i de poesia, que permetrà recordar el llegat de la Colla de Sabadell, enguany que se’n commemora el centenari, així com una obra de teatre que combinarà música, cançó, ball i diàlegs. Aquest any s’ha escollit el musical On Broadway, i entre les cançons que es podran sentir hi haurà títols com Willkommen de Cabaret; Sparkling Diamonds de Mouline Rouge, i There she goes de Fame o Night fever de Saturday Night Fever, entre altres.

Entre les propostes que es mantenen d’altres edicions figuren la cantada de corals dels casals i entitats de gent gran o la ballada de sardanes amb la Cobla La Nova Vallès. També es podrà gaudir de la mostra d’entitats de gent gran les tardes de divendres 12 i dissabte 13 d'abril, que anirà acompanyada d’una desfilada de vestits de costura i paper i tallers de creació i expressió artística.

La festa s’acabarà el diumenge 14 d’abril, a les 5 de la tarda, a la plaça del Dr. Robert, amb el tradicional ball de cloenda, a càrrec de l’Orquestra Zamba Show. Durant el ball hi haurà un tast de coca i cava per a la gent gran, patrocinat pel Grup Santa Rita.

Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom, però per a alguns cal inscriure-s’hi prèviament o recollir una invitació o entrada, que s’ha de recollir a l’antic Mercat de Sant Joan (pl. de Sant Joan, 1B), del 25 de març al 4 d’abril, de dilluns a divendres, de 10 a 12 h i de 17 a 19 h.

Consulta el programa