19
Maig
2014

La fira “A Sabadell som clicks” rep més de 12.000 persones durant el cap de setmana a la Fira Sabadell

L’èxit de convocatòria d’aquesta proposta confirma la celebració d’una quarta edició a Sabadell

“A Sabadell som clicks”, l’exposició més gran d’Europa sobre clicks realitzada al recinte firal de Sabadell, rep més de 12.000 persones aquest cap de setmana. La gran afluència de públic consolida aquesta mostra com una de les més importants d’aquesta temàtica arreu d’Europa. Públic, essencialment familiar, procedent de Sabadell i de municipis de dins i fora de la comarca va poder gaudir, a la Fira Sabadell, d’un conjunt d’activitats relacionades amb aquesta joguina de referència de moltes generacions.

La visita de la desena de diorames fets amb clicks, algun dels quals de més de 80 m2, va aplegar un gran nombre de persones, però també va atreure una gran quantitat de públic les zones per a col·leccionistes, l’exposició de cartells de pel·lícules famoses caracteritzades amb personatges de Playmobil, la zona de dibuix i color pels més petits o activitats d’animació infantil.

D’altra banda, l’obertura prèvia per a grups concertats va reunir la setmana passada 500 persones. Alumnat d’escoles de la ciutat i d’altres organitzacions que treballen amb col·lectius especials van poder gaudir de part d’aquestes propostes a més de xerrades organitzades pel Zoo de Barcelona o la Fundació Oncolliga Sabadell.

Amb el nom “A Sabadell som clicks”, aquesta fira no només ha pogut acostar a tothom aquestes figures, sinó que també ha posat a l’abast del públic infantil una experiència amb un rerefons pedagògic que alhora incloïa un retorn social. De fet, l’associació Somosclick, coorganitzadora de la fira, farà una donació a la Fundació Oncolliga Sabadell. Aquesta fundació pertany a la Fundació Privada Lliga Catalana d’ajuda oncològica constituïda al desembre de 2003 dedicada a l’atenció psicosocial de les persones amb càncer i dels seus familiars.

Organització

L’Ajuntament de Sabadell, la Fira Sabadell i l’associació catalana Somosclicks, amb la col·laboració de la del Zoo de Barcelona, Pavon on line i la cooperativa Abacus, han estat els artífexs d’aquesta fira. L’èxit de convocatòria d’aquesta proposta en un recinte tancat confirma la celebració d’una quarta edició. Gràcies a les condicions de la Fira Sabadell, s’ha complert l’objectiu per posicionar “A Sabadell som clikcs” com la fira temàtica sobre clicks més destacada del territori per l’espai destinat a l’exposició i per les dimensions dels diorames.