PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Agost
2016

Més d’una desena d’entitats de la ciutat participaran en la trobada d’inici de Festa Major

L’Ajuntament obrirà i posarà a disposició de la ciutadania les finestres de l’edifici consistorial com a mirador durant tota la festa

Més d’una desena d’entitats de la ciutat participaran en la trobada d’inici de Festa Major

La zona sud de Sabadell acollirà, el proper dijous, dia 1, la trobada d’inici de la Festa Major. Des de 2/4 de 9 del vespre, la plaça de Picasso serà l’escenari d’aquest acte que, enguany, tindrà un to molt més festiu i participatiu ja que, a més d’estar obert a la participació de tota la ciutadania, comptarà amb petites actuacions ofertes per diferents entitats i associacions culturals de la ciutat.

Així, la trobada s’iniciarà amb unes salves dels Trabucaires de Gràcia i dels Trabucaires de Sabadell, que donaran pas a la plantada de gegants dels Gegants de Sabadell i a petits tastets de hip-hop –a càrrec de Soul Dance Center–, una exhibició de gimnàstica rítmica protagonitzada pel Club Gimnàstic Catalunya i el Club Esportiu l’Espiral, com també danses a càrrec de l’Esbart Sabadell Dansaire.

A les 9 del vespre, tindrà lloc el tradicional discurs d’inici de Festa Major de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i l’acte finalitzarà amb noves actuacions breus de rítmica i hip-hop, que clouran les colles de foc Forques de Can Deu, Ball de Diables de Sabadell, Bruixes del Nord, Sentinelles d’Arkemis i Diables de la Creu Alta.

L’acte estarà conduit pels periodistes Mireia Sans, Franc Lluís i Marc Pijuan, del programa Els veïns del 3r de Ràdio Sabadell.

L’Ajuntament obre les finestres de l’edifici a la ciutadania durant la festa

Una de les novetats d’enguany, durant tota la Festa Major, serà la posada a disposició de la ciutadania de les finestres i els balcons de la primera planta de l’edifici com a mirador quan hi hagi activitats programades a la plaça de Sant Roc.

Per tal d’organitzar l’assistència i l’afluència de les persones, cada dia, des de la recepció de la Casa de la Vila, es distribuiran tiquets amb l’hora reservada del mateix dia a les persones interessades que ho sol·licitin.

Així, la disponibilitat, en funció de les activitats que hi hagi a la plaça, serà divendres de 19 a 20.30 h i de 21.30 a 23.30 h; dissabte de 18 a 20.30 h i de 21.30 a 23 h; diumenge de 12 a 14.30 h, de 18.30 a 19.30 h i de 21 a 23 h; i dilluns de 20 a les 21 h.

La voluntat amb aquesta iniciativa és que la ciutadania també pugui gaudir del mirador privilegiat que pot representar l’edifici consistorial quan hi ha espectacles a la plaça de Sant Roc.