PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Gener
2019

Nova reunió de la taula de seguiment político-tècnica entre Ajuntament i la direcció d’Smatsa

Nova reunió de la taula de seguiment político-tècnica entre Ajuntament i la direcció d’Smatsa

Ahir dimarts va tenir lloc una nova reunió de la taula de seguiment político-tècnica, entre representants de l’Ajuntament i la direcció de l’empresa. Hi van assistir, per part de l’Ajuntament, l’alcalde, Maties Serracant; els tinents d’alcalde Joan Berlanga i Marisol Martínez; el regidor de Serveis Municipals, Lluís Perarnau, com també tècnics municipals. Per part de la direcció d’Smatsa, hi van assistir el director general, Eugenio Díaz; el director tècnic, Gerard Jori, i la representació legal de l’empresa.

L’objectiu d’aquesta trobada era fer un seguiment de les reunions tècniques fetes al desembre i fer així una revisió dels serveis i buscar una millora de l’estat de la neteja general de la ciutat.

L’equip de Govern municipal va reiterar que el marc que ha de guiar la revisió dels serveis ha d’incloure els punts següents:

  • Els temes que són objecte del recurs contenciós administratiu han de quedar al marge de la revisió present fins que es resolguin en via judicial.
  • Recuperació d’un dels serveis que s’havien suprimit a l’inici del present mandat (aiguabatre mixt).
  • S’han de corregir els incompliments detectats en la neteja viària abans d’estudiar i proposar possibles increments de freqüències.
  • Serveis amb mini-escombradores al 50%. L’empresa concessionària està efectuant tan sols el 50% dels serveis de mini-escombradores. Si l’empresa realitzés el 100% podria facturar uns 800.000 euros més a l’any tan sols en aquest servei.

Des del serveis tècnics municipals es continuarà convocant l’empresa a les reunions tècniques necessàries per analitzar les propostes que l’empresa aporti per tal d’assolir el màxim d’acompliment del servei.