PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Desembre
2020

S’engega el procés per organitzar la Festa Major del 2021

S’hi pot apuntar qualsevol persona per mitjà del web de Cultura

S’engega el procés per organitzar la Festa Major del 2021

Sabadell engega de nou el procés participatiu que té per objectiu organitzar la propera Festa Major de la ciutat, la del 2021. Un procés, en què pot participar qualsevol persona i que vol ser una eina útil de construcció i participació ciutadana, per tractar en profunditat què s’espera de la festa. Per inscriure-s’hi cal fer-ho mitjançant aquest web.

L’organització s’estructura per mitjà de quatre comissions de treball i de la Comissió Permanent, integrada pels representants de les diferents comissions. Les funcions d’aquesta Comissió són seguir la gestió dels diversos aspectes de l’organització de la festa, posar en comú temes transversals de diverses comissions i elaborar les propostes que aniran als plenaris. Les comissions que es proposen aquest any són les de Cultura Popular; de Programació Infantil i Familiar; de Programació d'Activitats i Concerts i, finalment, la de Comunicació.

La Festa Major de Sabadell s’organitza amb la col·laboració de representants de la ciutadania que participen en les diverses comissions. Aquest model va sorgir del procés de debat que es va posar en marxa el 2016.

Més informació