05
abril
2019

Taller familiar per conèixer diferents retrats de l’exposició permanent del Museu d’Art de Sabadell

Tindrà lloc diumenge vinent, a les 12 del migdia

Taller familiar per conèixer diferents retrats de l’exposició permanent del Museu d’Art de Sabadell

El diumenge 7 d’abril, a les 12 del migdia, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) proposa un taller per a infants de fins a 12 anys que porta per títol “Mira qui et mira. Els retrats de l’exposició permanent”.

Els participants es podran posar en contacte amb la Sra. Frou-Frou, Pere Crehueras, Jaume Elias o la Nena amb colom, que són alguns dels personatges representats a les pintures de les obres de l’exposició permanent del MAS i, alhora, els protagonistes dels contes que s’explicaran durant l’activitat. Es tracta d’històries que permeten introduir-se en les d’aquestes persones i submergir-se en el Sabadell antic.

Amb l'ajut d'objectes, materials diversos i jocs participatius els nois i noies podran prendre consciència de les expressions i dels sentiments que es poden trobar a les obres i de la varietat de maneres de com els artistes s'expressen.


El taller permet acostar els infants a diferents maneres de representar figures i cares, per tal d'ajudar-los a avançar en la pròpia representació. Així, poden aprendre a diferenciar expressions i sentiments de la cara i del cos, a més de fomentar-los la imaginació i la creativitat a partir de l'expressió plàstica i corporal i conèixer les diferents tècniques i suports utilitzats pels artistes. També poden veure la relació entre les obres d'art i el moment històric i social i acostar-se a l'art que s’ha creat a la seva ciutat.