14
abril
2016

Tot a punt per la 63a edició de la Festa de l'Esport

Ja es coneixen les entitats i esportistes finalistes d'aquesta 63a edició que tindrà lloc el 21 d'abril al Teatre Principal...

Tot a punt per la 63a edició de la Festa de l'Esport

El proper dijous, 21 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, el Teatre Principal acollirà la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 63 d’aquest esdeveniment. A la presentació prèvia de la Festa, s'ha anunciat el nom de les 10 entitats, i 10 esportistes finalistes, així com també s'han conegut les 10 entitats finalistes que optaran al premi en la promoció de l’esport.

També s'ha fet un reconeixement als patrocinadors de la celebració, pel compromís mostrat amb l’esport de la ciutat, i s'han donat  a conèixer els premis que es lliuraran durant la Festa pròpiament dita, el proper dia 21.

Les entitats esportives finalistes de la 63a edició són: Joventut Atlètica Sabadell, Club Esportiu Sant Nicolau, Unió Excursionista de Sabadell, Centre d’Esports Sabadell, C.F.U. Can Rull Rómulo Tronchoni, OAR Gràcia Sabadell, Club Esportiu Escola Pia Sabadell, Cercle Sabadellès 1856, Club Tennis Sabadell i Associació Esportiva Can Deu.

Els esportistes finalistes són: David de la Cruz Melgarejo, Sandra Santanyes Murillo, Iker Pajares Bernabeu, Aleix Gómez Abelló, José Miralles García, Óscar Salguero Galisteo, Marc Sánchez Torrens, Miquel Blanchart Tintó, Judith Forca Ariza i Marina Cordobés Navarro.

 

Durant l'acte de presentació dels finalistes l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha destacat

el paper important de les nostres entitats i esportistes en la voluntat que tenim com a govern de recuperar l'orgull de pertànyer a aquesta ciutat. Gràcies a la seva dedicació i tenacitat, a la inversió d'hores de treball i esforç,  entitats i esportistes assoleixen els èxits esportius amb els quals projecten la imatge de la ciutat per tot arreu

La regidora d'Esports, Marisol Martínez, també present a l'acte, ha reconegut

el treball del Jurat de la Festa, ple de dedicació, seriositat i rigor, una actitud que dóna més valor encara als premiats

També ha agraït

la implicació dels patrocinadors de la festa, quye creuen en l'esport de la ciutat i dels valors que intrínsecament comporta

D’altra banda, el Premi “Serveis Medi Ambient SA (AGORA GRUP)” a la Promoció de l’Esport a entitats, també se sotmetrà a votació el mateix dia de la Festa. S’escolliran tres entitats d’entre les següents finalistes: Falcons Sabadell Associació Esportiva, Club de Tir Sabadell, Unió Subaquàtica Sabadell, Creu Alta Sabadell Bàsquet, Escola de Futbol de Sabadell, Club Gimnàstic Catalunya, Motor Club Sabadell, Associació Balonmano Pau Casals, Club d’Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms i Unió Ciclita Sabadell.

Com a novetat d’aquest any, es farà una menció especial a aquelles entitats que destaquen per la seva activitat en les xarxes socials.Aquesta primera distinció 2.0 es farà al Club Esportiu Escola Pia Sabadell, Falcons Sabadell i OAR Gràcia Sabadell.

La Festa de l’Esport compta amb el patrocini de Banc Sabadell, El Corte Inglés, Fundació Club Natació Sabadell, Serveis Medi Ambient SA (ÀGORA GRUP), Snooker Sabadell i Abant.net Premis i Publicitat. Hi col·labora Viatges i autocars Montblau.