31
Juliol
2019

Una delegació d’Eivissa visita el Mercat Central de Sabadell, com un dels models de referència per encarar la reforma de les llotges de l’illa

Durant la visita s’han entrevistat amb l’alcaldessa, Marta Farrés, i la regidora de Comerç, Sònia Sada

Una delegació d’Eivissa visita el Mercat Central de Sabadell, com un dels models de referència per encarar la reforma de les llotges de l’illa

Aquest matí, representants municipals d’Eivissa han visitat el Mercat Central de Sabadell, amb la voluntat de conèixer millor la llotja i agafar idees i plantejaments que els poden servir de guia a l’hora d’afrontar la reforma dels mercats de l’illa. Durant la visita, la delegació, encapçalada per la regidora de Comerç d’Eivissa, Dessiré Ruiz, s’ha entrevistat amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la regidora de Comerç, Consum i Turisme, Sònia Sada.

Tal com ha comentat l’alcaldessa, Marta Farrés,

estem molt contents que el Mercat Central sigui un referent arreu i de poder acollir delegacions que, com en el cas d’Eivissa, el trien com a model. I en aquest sentit, hem de reconèixer i posar en valor l’esforç i treball dels paradistes i la gran vàlua d’un element com el Mercat Central, que contribueix a situar Sabadell en el mapa de manera molt destacada.

Per la seva part, Dessiré Ruiz, ha explicat que

un dels principals reptes que tenim a Eivissa és reformar el Mercat Nou, el Mercat Vell i Sa Peixeteria i per això estem buscant models. En aquest cas, el Mercat Central de Sabadell és un bon referent, tant la zona de la llotja com l’àmbit dels pagesos, així com també la seva experiència en els diferents aspectes relacionats amb la rehabilitació.