PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Setembre
2019

Una visita guiada a la Salut, Togores i el torrent de Colobrers, proposta de natura de la Festa Major

Diumenge 8 de setembre a partir de les 9 de matí

Una visita guiada a la Salut, Togores i el torrent de Colobrers, proposta de natura de la Festa Major

L’apartat de visites i itineraris de la Festa Major, organitzades per donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes els elements i espais més representatius de Sabadell, inclou també una proposta per conèixer el rodal, concretament una visita guiada a la Salut, Togores i el torrent de Colobrers.

L’itinerari tindrà lloc el diumenge 8 de setembre, a partir de les 9 del matí, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i amb la col·laboració de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i Transports Urbans de Sabadell (TUS).

El lloc de sortida serà l’estació d'autobusos (c. de l’Estació davant del número 65). Es recomana portar aigua, esmorzar, protecció solar, gorra i calçat còmode. Són places limitades a 50 persones i, per tant, cal fer inscripció prèvia, de forma presencial a les oficines d'atenció ciutadana o telefònicament al 010.

La visita, gratuïta i adreçada a totes les edats, serà guiada, amb monitors de la UES. El punt final del recorregut és l’àrea d’estada de Sant Vicenç de Jonqueres, on un autobús de TUS recollirà les persones participants a les 13.30 h i les retornarà al punt de sortida.