PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
Dimarts 21 de maig de 2019 a les 08:45h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Assistents: Cap de Gabinet i assessor de Presidència

PlaFormacio2020


La formació és un element molt important per a la millora de la gestió i el bon funcionament de les associacions. És per això que des de l’Oficina d’Entitats de Sabadell s’ofereix a totes les entitats sense ànim de lucre de de la ciutat, i de forma gratuïta, tota una sèrie de cursos, tallers i xerrades que responen a les necessitats reals i als interessos de les entitats.

El nostre objectiu és enfortir-les i aconseguir així que tinguin més autonomia i un coneixement més gran de les seves obligacions en matèries diverses: fiscals, laborals, gestió del voluntariat, etc.

 


Cursos adreçats a entitats

Degut a l'actual situació provocada pel COVID-19, els cursos i tallers programats pels mesos d'abril i maig s'ajornen fins a  nova data.

[widgetkit id="873" name="Oficina Entitats - Formació entitats"]


Cursos adreçats a persones voluntàries

[widgetkit id="874" name="Oficina Entitats - Formació voluntaris"]

 

 

 

Dimarts 21 de maig de 2019 a les 09:30h
Ubicació: Seu de la Ràdio - Carrer de Doctor Puig, 18

Assistents: Membres del Consell

Dimarts 21 de maig de 2019 a les 09:30h
Ubicació: Edifici Consistorial- Saló de Plens

Assistents: membres del Consell

L’organització territorial de la ciutat afavoreix la proximitat de l’administració amb el territori en tots els seus àmbits. Les regidories de Districte permeten la interlocució i la participació entre la corporació, la ciutadania i el teixit associatiu de proximitat a través de les oficines de districte.

Des del Servei de Participació tenim, per tant, presència estable als 7 districtes de la ciutat. Aquesta presència es concreta, per una banda, per la designació del regidor o regidora de districte i per l’altra per l’equip tècnic de districte, format principalment per una Coordinadora de Districte i una Tècnica de Territori. L’equip tècnic coordina les actuacions que es desenvolupen des de la corporació al territori i manté la interlocució entre l’administració i el teixit associatiu de proximitat i la ciutadania de cadascun dels territoris.

Les Oficines de Districte permeten a la ciutadania tenir una referència al territori on poder traslladar totes aquelles qüestions relacionades amb el seu entorn més immediat, com ara pot ser el barri i, per l’altra, són una de les eines municipals que té com un dels seus objectius millorar la cohesió social incorporant l’enfocament comunitari.

[widgetkit id="879" name="Oficina Entitats - Oficines de Districte interior"]

 

Dimarts 21 de maig de 2019 a les 11:30h
Ubicació: Edifici Consistorial

Assistents: El cap del Servei de Participació Ciutadana, el cap de negociat de Participació, el cap de negociat d'Associacionisme i Voluntariat i la cap de secció de Centres Cívics

Dimarts 21 de maig de 2019 a les 12:45h
Ubicació: Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca

Dimarts 21 de maig de 2019 a les 13:00h
Ubicació: Edifici Ateneu

Assistents: coordinador de l'Area de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica

Dimarts 21 de maig de 2019 a les 13:00h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Dimarts 21 de maig de 2019 a les 16:00h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern

Assistents: El cap del Servei de Participació Ciutadana, el cap del Servei d'Acció Social i membres del Teler Cooperatiu