PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Dimecres 10 de març de 2021 a les 08:30h
Ubicació: Telemàtica

AAFF SABADELL IGUALITÀRIAEl 24 i el 25 de març s'organitzen les Jornades de bones pràctiques en el marc dels Plans d’Igualtat a les empreses i entitats socials a Sabadell, on es donaran a conèixer accions que s’estan duent a terme a les empreses i entitats social a Sabadell a favor de la igualtat de gènere i el respecte a la diversitat sexual. Les jornades estan obertes a empreses, entitats, professionals i ciutadania en general.

Les jornades seran en línia, de 16 a 18h, i cal fer inscripció prèvia a genere@ajsabadell.cat.

Ja us podeu descarregar el programa complet de les jornades en format vertical o horitzontal.

Estan organtizades per l'Ajuntament de Sabadell, Ateneu Cooperatiu, Cambra de Comerç de Sabadell, CCOO, CIESC, PIMEC, Plataforma Vàlu i UGT; amb el suport de la direcció general d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Aquesta és una activitat en el marc del programa del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, enguany dedicat a les dones joves i treballadores.

 

Dimecres 10 de març de 2021 a les 10:30h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern

Assistents: Alcaldessa, regidors, personal tècnic.

S'ha iniciat una nova fase per l’elaboració del Pla d’Interculturalitat 2021-2025, que té per objectiu treballar amb diferents actors clau de Sabadell per impulsar la integració, la convivència ciutadana i la cohesió social. Així, el pla vol establir un marc comú de principis i accions per aprofitar les sinergies positives que genera la diversitat i contribuir a un projecte de ciutat oberta, respectuosa, pacífica i innovadora.

Fins al 6 d’abril es convida a la ciutadania i entitats de Sabadell a donar la seva opinió sobre quins són els principals reptes i prioritats de la ciutat en aquest àmbit. Per participar-hi, cal respondre el qüestionari en línia disponible a la plataforma Decidim Sabadell: https://decidim.sabadell.cat/processes/sbddiversa/f/111/

En aquesta enquesta es plantegen diverses preguntes sobre com és la convivència a Sabadell i com es pot treballar per afavorir-la, entre d’altres.

Consulta aquí més informació!

w interculturalitat

Dimecres 10 de març de 2021 a les 12:30h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Assistents: Alcaldessa, representant empresa.

Dimecres 10 de març de 2021 de 13:00h a les14:30h
Ubicació: telemàtica

Assistents: Cap de Servei de Cicles de Vida Tècnics de Cicles de Vida Tècnics de Comunicació

Dimecres 10 de març de 2021 a les 14:00h
Ubicació: Regidoria d'Acció Social

Afectacions del 15 al 19 de març amb interrupció temporal de la circulació

El proper dilluns 15 de març s’iniciaran els treballs de renovació de la caixa de paviment, asfalt i pintura de la cruïlla dels carrers de Pérez Moya i Saboneria.

Es preveu que aquesta intervenció tingui una durada aproximada de 5 dies. Aquests terminis poden variar depenent de la situació meteorològica.

Durant el període d’obres hi haurà les següents afectacions a la mobilitat:

  • Interrupció temporal de la circulació del carrer Saboneria, entre els carrers de Fatjó i passeig dels Almogàvers.

  • Interrupció temporal de la circulació del c. Pérez Moya, entre els carrers d’Independència i Saboneria.

En ambdós casos els veïns afectats podran entrar i sortir dels guals en cul-de-sac, llevat de forma puntual quan s’estigui asfaltant.

Les franges d’estacionament en els tres trams de carrers quedaran afectades. No es podrà estacionar a la zona, els vehicles s’hauran de retirar amb antelació, seguint les indicacions de la senyalització. Les àrees d’aportació de residus del carrer Saboneria es veuran afectades. Aquestes afectacions seran degudament senyalitzades per l’empresa encarregada dels treballs.

 

Més informació:

Oficina del Districte 6
Plaça Castelao, 1
937116857 (de 9 a 14 h) 
Districte6@ajsabadell.cat

 

 

Dimecres 10 de març de 2021 a les 15:30h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern

Assistents: Alcaldessa, regidores, personal tècnic.