PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

Sabadell vetlla pels animals! Campanya d'estiu 2021

Amb l’objectiu de fomentar i promoure la tinença responsable d’animals i de fer un repàs de les cures i atencions que necessiten els animals a l’estiu, l’Ajuntament  impulsa la campanya “Sabadell vetlla pels animals”, que ha comptat amb la col·laboració del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

La campanya convida a reflexionar abans de decidir tenir un animal de companyia. Hi ha qüestions molt importants a plantejar i meditar abans de prendre la decisió, com ara si es té el temps suficient que requereix per sortir a passejar, si es disposa de l’espai adient per allotjar-lo o si es podrà tenir cura de l’animal cobrint totes les seves necessitats. És molt recomanable deixar-se aconsellar per professionals abans d’escollir un animal de companyia.

La campanya ofereix també consells per viatjar de manera correcta i segura amb els animals tenint en compte què necessiten en cada cas; dóna claus i pautes per mantenir-los hidratats durant els mesos més calorosos i recorda algunes normes per una bona convivència ciutadana a l’espai públic. A més, des de l’Ajuntament es promou l’adopció i es recomana la visita a centres d’adopció i protectores d’animal.

En el següent enllaç, podeu descarregar-vos el dossier complet amb totes les pautes i precaucions a tenir en compte.

Xerrada sobre les cures dels animals de companyia

Una activitat inclosa en la campanya “Sabadell vetlla pels animals” és una xerrada del veterinari Ricard Adan que tindrà lloc el proper dimecres, 14 de juliol, a les 18.30 hores, al restaurant La Capella. Aquesta trobada està pensada perquè les persones amb animals de companyia puguin assistir amb ells. Només caldrà fer la inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La xerrada és “La cultura de la cura de l’animal de companyia” i s’hi exposaran diferents temàtiques, com ara les cures dels animals de companyia, les vacunacions, les desparasitacions, viatjar amb l’animal o quines precaucions hem de tenir a l’estiu, entre d’altres temes. La xerrada està pensada com una ponència participativa on el públic pugui intervenir fent preguntes al veterinari per qualsevol dubte.

targeto