PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

4a Fira d’entitats animalistes

La Taula d’Entitats Animalistes, liderada pel Programa municipal de Benestar Animal, organitza la 4ª Fira d’Entitats Animalistes, el proper diumenge 6 d’octubre.

La fira, que per segon any consecutiu està coorganitzada per l’Ajuntament, comptarà amb la participació de 46 entitats, una xifra que dobla en nombre els participants de l’any passat.

Les entitats ocuparan de punta a punta el passeig de la Plaça Major amb carpes informatives i una àrea de gespa per desenvolupar activitats amb els animals.

La programació de la fira arrencarà a dos quarts de 10 a 20 h i inclou xerrades informatives, sessions pràctiques amb els animals, demostració de la Unitat Canina de la Policia Municipal de Sabadell, passarel·les de gossos en adopció, demostració amb gossos de rescat i recerca o activitats amb gossos de Teràpia, entre d’altres propostes.

Durant tot el dia, a més, es faran diversos tallers i activitats a alguns dels estands de les entitats: pinta-cares, tallers de mossegadors, etc.

Els estands també faran difusió de la feina que realitzen amb la voluntat de donar-se a conèixer, alhora que fomentaran la creació d’un espai de conscienciació, formació i debat sobre el maltractament que pateixen els animals, així com la cura que s’ha de tenir per garantir el seu benestar. D’aquesta manera, es dona visibilitat i compliment a un dels objectius més importants tant del Programa municipal de Benestar Animal com de les entitats, que és el de sensibilitzar la població sobre el tracte que els animals de companyia mereixen.

També et pot interessar...