PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

XARXA ANTIRUMORS DE SABADELL

 

Jornada intercultural, divendres 20 de maig a la Plaça Picasso

2022 05 20 JornadaIntercultural En el marc de la celebració i reivindicació del dia internacional de la diversitat i el diàleg, des del Districte 6 de Sabadell s'organitza una Jornada Intercultural el divendres 20 de maig, de 16 a 20 hores, a la plaça Picasso.

L'alumnat d'ESO de l'institut Ribot i Serra ha participat de la Jornada Intercultural a través d'un concurs de cartells i el disseny guanyador, de la Malak Benchik (alumna de 2n d'ESO), ha estat l'encarregada de difondre la jornada. D'altra banda, els i les estudiants d'Integració Social ajudaran en la dinamització de la jornada.

La Xarxa Antirumors hi participa també amb el taller Rumors de pedra (de 16.30 a 18 hores), la Plataforma per la Llengua oferirà un Taller de Rap contra el racisme amb en Nel·lo C (de 17.30 a 19.30 hores) i la fundació Pere Closa dinamitzarà durant la tarda activitats infantils per promocionar la cultura gitana (Tikne Barvalipe).

A més a més, també  hi participarà el grup d'Activitats Formatives per a Famílies Migrades, que dinamitza Casa Àsia a l'Institut Ribot i Serra així com els companys i companyes de la xarxa comunitària d'entitats, equipaments i persones del districte 6 de la ciutat (#6 a la Xarxa).

No us ho perdeu!