PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

Els veïns i les veïnes ens ajudem

L’Ajuntament ha enviat, via correu electrònic, cartells amb consell i recomanacions, per imprimir, a les comunitats de veïns.

L’objectiu és que les mateixes comunitats puguin imprimir el cartell i el pengin al portal del seu edifici, per tal d’incentivar el voluntariat entre el veïnat.

Així, sota el lema "Els veïns i veïnes ens ajudem", la imatge del cartell conté diverses recomanacions que cal seguir en el cas que es vulgui donar suport a algun veí o veïna que formi part d’un col·lectiu vulnerable. En aquest sentit, es recomana a la ciutadania que aprofiti els desplaçaments imprescindibles per fer encàrrecs als veïns o veïnes grans que no es poden desplaçar.

Cal recordar que els productes de primera necessitat o aliments que comprin els hauran de deixar a la porta, evitant el contacte físic i respectant en tot moment les mesures de distanciament social i de prevenció. A més, els veïns i veïnes que vulguin tenir cura de les persones grans que viuen al mateix edifici poden facilitar el seu telèfon per establir comunicacions puntuals o bé trucar al timbre de tant en tant per valorar si necessiten algun tipus d’ajuda.

El Govern municipal apel·la a la col·laboració i a la responsabilitat del conjunt de la ciutadania perquè des de la responsabilitat individual contribueixin a superar col·lectivament l’actual situació.

elsveinsensajudem

Descarregueu-vos el cartell, imprimiu-lo i pengeu-lo a la vostra comunitat.
Feu-lo arribar als vostres coneguts i conegudes, perquè puguin fer el mateix!

 >> Xarxes solidàries veïnals

 >> Tota la informació sobre el Coronavirus a Sabadell

 

També et pot interessar...