CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

Acte de cloenda de la programació de la Tardor del Voluntariat

El  dimecres 16 de desembre, a les 7 la tarda, en el marc del Dia Internacional del Voluntariat, es va dur a terme l'acte de reconeixement i agraïment a tots els voluntaris i voluntàries de les entitats de Sabadell.

La tinenta d'alcaldessa Marta Morell va obrir l’acte de reconeixement i agraïment als voluntaris i voluntàries d'entitats de la ciutat, posant en relleu la tasca solidària i altruista del voluntariat i, alhora, posant en valor la dedicació de totes les persones que des de les entitats de la ciutat treballen fent costat a múltiples causes.

La tasca que duen a terme els voluntaris i voluntàries de Sabadell és imprescindible, i més tenint en compte el context de crisi social i sanitària que estem patint ara”,  “El voluntariat forma part del teixit social i associatiu de la ciutat que no només ajuda a les persones, sinó que genera cohesió a la ciutat"

En acabar l'acte de reconeixement, la periodista local Karen Madrid va obrir la taula rodona d'experiències de voluntariat. Es va comptar amb la  participació de voluntaris i voluntàries d'entitats de la ciutat de diferents àmbits d'actuació que durant el primer confinament i estat d'alarma van estar col·laborant amb la ciutadania, col·lectius i persones vulnerables afectades per la pròpia malaltia i el confinament.

L'acte va ser retransmès en directe per streaming a través del canal de Youtube de l'Oficina d'Entitats i Voluntariat. Vegeu tot seguit la retransmissió íntegra de l'acte.

 

 

Taula rodona d'EXPERIÈNCIES DE VOLUNTARIAT

Modera:

  • Karen Madrid Ribas. Periodista i voluntària

Participants:

  • Montse González i Colomé. Voluntària Parròquia de Sant Félix i Secretària de la Junta del Rebost Solidari de Sabadell
  • Reme López Peñas. Voluntària de la Xarxa de Suport Veïnal de la FAVS
  • Marc Serra Rouvroy. Voluntari de l’ADF Sabadell
  • Míriam Muñoz de la Luz. Voluntària de la Creu Roja Sabadell
  • Imma Tàpies i Cortiella. Voluntària de l’Hospital Parc Taulí

 

Notícies relacionades

>> La ciutat reconeix la tasca dels voluntaris en un dels anys més difícils. Ràdio Sabadell (16.12.20)  

 

 

També et pot interessar...