PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

sub


Subvencions destinades a activitats i projectes d'entitats veinals, 2020

>> Bases
>> Convocatòria
>> Resolució


Termini de presentació de la justificació:

Fins al 31 de març de 2021


Documentació a presentar:

  • Annex III: memòria d’actuació justificativa del compliment de les condicions imposades a la concessió amb indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts
  • Annex IV: resum econòmic del projecte amb el detall de la relació de despeses i ingressos objecte de la subvenció i el detall d’altres ingressos o subvencions que hagin finançat l’activitat subvencionada amb indicació de l’import i la procedència
  • Annex IV.I: compte justificatiu
  • Annex V: Declaració responsable

Art. 16 de les bases específiques reguladores de les subvencions destinades a activitats i projectes d'entitats veïnals

"Forma i termini de justificació de la subvenció

1. En el cas d’atorgament de subvencions d’import inferior als 3.000€, la justificació de la subvenció es realitzarà mitjançant l’aportació de:

  • memòria d’actuació justificativa del compliment de les condicions imposades a la concessió amb indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts (ANNEX III)
  • resum econòmic del projecte amb el detall de la relació de despeses i ingressos objecte de la subvenció i el detall d’altres ingressos o subvencions que hagin finançat l’activitat subvencionada amb indicació de l’import (ANNEX IV) i la procedència amb un compte justificatiu (ANNEX IV.I)

2. En el cas de subvencions d’import igual o superior a 3.000 euros juntament amb el document esmentat, s’haurà d’aportar la següent documentació:

  • memòria d’actuació justificativa del compliment de les condicions imposades a la concessió amb indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts (ANNEX III)
  • resum econòmic del projecte amb el detall de la relació de despeses i ingressos objecte de la subvenció i el detall d’altres ingressos o subvencions que hagin finançat l’activitat subvencionada amb indicació de l’import (ANNEX IV) i la procedència amb un compte justificatiu (ANNEX IV.I)
  • original i fotocòpia de les factures i justificants de despeses i justificants de pagaments relatius a l’import total subvencionat per l’Ajuntament. Els originals es retornaran a les persones beneficiàries amb un estampillat, on s’indicarà la subvenció per a la justificació de la qual han estat presentats i l’import del justificant que s’imputa a la subvenció.

3. Es considerarà despesa efectuada aquella de la que es disposi justificant (factura/tiquet/nòmina/butlletí de cotització) amb data compresa entre l’inici de l’activitat i la finalització del període de justificació si a la convocatòria no s’indica una altre cosa. Com a mínim l’import de la despesa corresponent a la subvenció haurà de constar com a pagada abans de la finalització del termini de justificació si no es diu altre cosa a la convocatòria.

4. El termini de justificació es determinarà a cada convocatòria amb un màxim de 3 mesos a partir de l’acabament de l’activitat.

5. Per causes de força major sobrevingudes, no imputables al beneficiari es podrà atorgar, si es considera procedent, una ampliació en el termini d’execució. El nou termini serà com a màxim de la meitat del període d’execució atorgat inicialment i s’ha de sol·licitar i concedir amb anterioritat a la finalització del termini inicial. Si es considera procedent es podrà atorgar una ampliació en el termini de justificació. L’ampliació no podrà superar la meitat del  termini inicial i s’ha de sol·licitar i concedir amb anterioritat a la finalització del termini inicial.

6. Transcorregut el termini de justificació sense que aquesta s’hagués presentat, es requerirà a la persona beneficiària per tal que en el termini de 15 dies sigui presentada.

7. Els beneficiaris i tercers relacionats amb l'objecte o la justificació de la subvenció estaran obligats a prestar col·laboració i facilitar tota la documentació que els sigui requerida en l'exercici de les funcions de control financer. La  Intervenció Municipal comprovarà a través de la tècnica de mostreig aleatori simple1, les subvencions que consideri oportunes per tal d'obtenir evidència raonable sobre l’adequada aplicació de la subvenció. La Intervenció Municipal podrà requerir als beneficiaris la remissió dels justificants de despesa."


Com s'ha de justificar?

  • A través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sabadell, presentant una instància genèrica (amb signatura digital), acompanyada dels annexos corresponents.

Us recordem que, a partir d'aquest mes de gener, tots els tràmits relacionats amb l'administració cal fer-los telemàticament, tal i com obliga la llei de procediment administratiu vigent.


Més informació:

Equip tècnic de l'Oficina de Districte

Servei de Participació Ciutadana
93 745 31 84 (9 a 14 h)

Seu electrònica Ajuntament de Sabadell


També et pot interessar...