PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

La Tardor del Voluntariat 2018

TardorVoluntariat18

 

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat de Sabadell ha preparat un programa anomenat la Tardor del Voluntariat, farcit de propostes: activitats formatives, xerrades, trobades, espectacles, debats... amb l’objectiu de fer més visible la figura del voluntari i la voluntària. S’han previst activitats al llarg de tot el mes de novembre, enllaçant amb el Dia Internacional del Voluntariat, que es commemora, el 5 de desembre.

Inauguració: dimarts 6 de novembre, amb la xerrada col·loqui Ser voluntari o voluntària... transformació social, motor i motivació, a càrrec de Sor Lucía Caram (Tucumán, Argentina, 1966), monja dominica contemplativa i activista cristiana que fomenta la solidaritat contra els pobres. Actualment viu a Manresa, on es dedica principalment a lluitar contra l’exclusió social. L’acte es durà a terme al Centre Cívic de la Creu Alta (Cal Balsach), a les 7 de la tarda.

Al llarg de tot el mes es repartiran polseres amb l’etiqueta #ElVoluntariatEnsMou. Per aquesta raó, l’Oficina d’Entitats i Voluntariat anima a tothom qui participi en algun dels tallers o actes programats a fer piulades amb fotografies acompanyades d’aquesta etiqueta.
 
 

 
Vine a la Festa del Voluntariat

Noticies relacionades: