PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

tallersCP

Tallers de cultura urbana per a infants a Can Puiggener

Al llarg dels mesos d'octubre i novembre s'han programat dos tallers de cultura urbana per a infants, com a via de socialització, comunicació i expressió. Aquestes activitats han sorgit del treball conjunt dut a terme per representants de les escoles Joan Maragall i Tarlatana, CADIA, l'Esplai La Baldufa, la Biblioteca, l'AV de Can Puiggener i personal tècnic del centre cívic i del programa d'Intervenció Comunitària de l'Ajuntament de Sabadell.


Taller de Percussió Intercultural

Dirigit pel músic percussionista Nan Mercader.

Aquest taller ha comptat amb vuit sessions pensades per una vintena d’infants de 8 a 12 anys de les escoles Joan Maragall i Tarlatana.

L’objectiu principal del taller és potenciar les capacitats motrius, empàtiques, creatives i de coordinació.

En aquest taller es repassaran conceptes molt bàsics sobre la tècnica d’alguns instruments de percussió i diversos ritmes. Seran els mateixos participants els qui participaran i desenvoluparan el treball musical.

Fdw1q1HX0AUVuDu          Fdw1qTBXwAYH8YO


Taller de Consciència i música

Dirigit per l’artista sabadellenc Nel·lo  C

Aquest taller ha constat de deu sessions dirigides a infants de 4t, 5è i 6è de primària de les escoles Joan Maragall i Tarlatana.

Es tracta d’un taller de música i escriptura en català amb el rerefons de la integració social mitjançant la llengua, la música i la creativitat. Els objectius del taller són fomentar l’ús del català, fer créixer la companyonia, la consciència crítica i potenciar la creativitat artística del grup.

FeQXBXDWQAYauO        FeQXBXJXgAAd2Zy

  


Més informació:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 93 745 31 72

 

 

També et pot interessar...