PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

capçaleraTardorCC


“Gaudeix als barris, viu la tardor als centres cívics” és una proposta cultural i artística vinculada a activitats ja presents en diferents equipaments de la ciutat. L’objectiu d’aquesta programació és aportar un valor afegit a activitats que es desenvolupen habitualment, amb la finalitat de fer visibles les múltiples i variades propostes que es fan als centres cívics.

Una masterclass de country a càrrec de David Villellas i Silvia Calsina, un taller de relaxació a càrrec d’Oriol Vallverdú de l’escola de ioga “La Porta Verda”, una obra de teatre “Okupes particulars” produïda per la companyia Versus Teatre o un recital de poesia a càrrec de l’escriptor sabadellenc Roc Casagran, són algunes de les propostes que es podran veure aquest novembre.

“Gaudeix als barris, viu la tardor als centres cívics”  s’emmarca en el projecte “SBD ON. La cultura al teu barri”  el qual té per objectiu descentralitzar i acostar la cultura als barris per tal d’atraure nous públics, no només a activitats culturals sinó també a activitats comunitàries i participatives.

ATENCIÓ! Les entrades per assistir a l'obra de teatre "Okupes particulars" es podran recollir al centre cívic de Can Rull, a partir del dilluns 7 de novembre.


Programa

 

 >> Descarregueu-vos el programa en pdf


 Ràdio Sabadell -  PODCAST "AL MATÍ" 

radio


 

 

També et pot interessar...