PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

Cicles de cinema

CINEMA CLÀSSIC

Imatge per web

L’Ajuntament de Sabadell ha programat un cicle de cinema clàssic que permetrà veure en gran pantalla obres mestres de la història del cinema. Les pel·lícules son relacionades amb 4 temàtiques: Hitchcock, Bette Davis, Cinema i premsa, i Llibertats.

El cicle forma part d’una prova pilot que començarà el dilluns 18 de març, i es durà a terme cada dilluns a l’Auditori Pere Quart (Carrer de Lacy, 11). Es projectaran dues pel·lícules, una a 2/4 de 8 del vespre en versió doblada i una altra a les 10 del vespre en versió original subtitulada. L’accés serà lliure i gratuït.

El calendari de pel·lícules és el que es pot veure en la imatge

CINEMA A LA FRESCA

ImatgeWeb CinemaFresca

Programa 2018

El Pla de foment de les arts audiovisuals, entre d’altres línies d’actuació, proposa dur a terme una proposta de programació pròpia i no comercial, que a més de fomentar l’hàbit de consum de cinema, complementi la programació que ja ofereixen diferents entitats i organitzacions de la ciutat, que contribueixi al coneixement de la història i llenguatge cinematogràfic entre la ciutadania, facilitant l’accés a obres de valor cultural, històric i/o estètic, o de denúncia i retrat de la realitat social.

Durant els calorosos mesos de juliol i agost, amb vacances escolars, s’escau impulsar activitats de cinema a l’aire lliure o ”cinemes a la fresca”, amb una concepció orientada a públic familiar i amb una programació de cinema de lleure i entreteniment, però que fomenta l’interès pel cinema i pot incentivar el seu consum.

Per tal de garantir l’accés en igualtat de condicions de tota la ciutadania sabadellenca, i atès que el cinema es fa a l’espai públic, les projeccions es realitzaran de forma itinerant pels diversos barris i districtes de la ciutat

MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ANIMAL DE SABADELL

mostra cinema animal agrupades

1ª Edició - Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell 2017

2ª Edició - Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell 2018

Es tracta d’un projecte que neix d’agrupar dos objectius, impulsats des de l’Ajuntament durant aquesta legislatura. Per una banda, una decidida línia política per garantir la protecció i el benestar dels animals. En aquest sentit, l’Ajuntament, en Ple, va declarar Sabadell com a ciutat lliure de maltractament animal, s’ha constituït la Taula de Benestar Animal i s’ha aprovat una nova ordenança de benestar animal que no només recull les obligacions dels propietaris, sinó també els drets i les obligacions de tots els ciutadans i ciutadanes envers els animals.

De l’altra, la promoció de la formació, la difusió i el suport a la producció audiovisual al territori, atenent a la múltiple vessant d’obra de creació i cultural, eina comunicativa, activitat econòmica i de promoció de la ciutat que tenen les produccions audiovisuals, tal com es recull en el Pla de foment de les arts audiovisuals 2018-19 aprovat pel Ple de l'Ajuntament en sessió del 31 de maig de 2018.

Etiquetes: cinema,, fomentartsaudiovisuals,, sabadellescinema,