Ajuntament

PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

Banner FestivalCinemaAnimal

03Juliol

Clip de la 1ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

Realitzat pels estudiants de Producció Multimèdia de la Casa d'Oficis del Vapor Llonch

Temes: Presentació, Multimèdia

20abril

Sabadell impulsa la 1ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

Inclourà un concurs de curts audiovisuals relacionats amb l’àmbit animal, #animalsabadell

Sabadell impulsa la 1ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

 

Sabadell acollirà del 6 a l'11 de novembre la 1a. Mostra Internacional de Cinema Animal. L’objectiu del certamen es promoure i reconèixer les produccions de cinema documental de qualitat i contribuir a un canvi cultural a favor del benestar, respecte, consciència i responsabilitat cap als animals.

Es tracta d’un projecte que neix d’agrupar dos objectius, impulsats des de l’Ajuntament durant aquesta legislatura. Per una banda, una decidida línia política per garantir la protecció i el benestar dels animals. En aquest sentit, l’Ajuntament, en Ple, va declarar Sabadell com a ciutat lliure de maltractament animal, s’ha constituït la Taula de Benestar Animal i s’està treballant en una nova ordenança de benestar animal que no només recollirà les obligacions dels propietaris, sinó també els drets i les obligacions de tots els ciutadans i ciutadanes envers els animals.

Temes: Presentació, Articles relacionats: 1ª MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ANIMAL DE SABADELL

19abril

1ª MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ANIMAL DE SABADELL

Presentació de la mostra

1ª MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ANIMAL DE SABADELL

 

Afortunadament la sensibilitat de la societat d’avui cap els animals està canviant cap a millor. Ja són moltes les persones que no veuen els animals únicament com un producte del que s’abasteixen o del que en gaudeixen, sinó com éssers vius amb una naturalesa pròpia i per tant uns drets a respectar.

Hi ha cada dia més consciència de que una societat pròspera i digna no ha de permetre cap tipus de violència, tampoc contra els animals.

Les persones que conviuen amb animals saben des de fa temps, el que s’ha constatat en diversos estudis: “els animals tenen emocions i experimenten plaer, por, estrès, ansietat, dolor o felicitat”. L’actual Llei de protecció dels animals, sensible a això, els defineix com essers vivents, dotats de sensibilitat física i psíquica i també de moviment voluntari, als quals ningú ha de provocar sofriment o maltractaments o causar-los estats d’ansietat o por.

Temes: Presentació, Articles relacionats: Sabadell impulsa la 1ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell