Ajuntament

PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

Banner FestivalCinemaAnimal

06Octubre

Finalització de les gravacions amb les entitats

Els estudiants de Producció Multimèdia de la Casa d'Oficis del Vapor Llonch elaboren el teaser i el reportatge complet

Finalització de les gravacions amb les entitats

El repte que vam proposar als estudiants de la Casa d'Oficis del Vapor Llonch no era fàcil: implicava idear i elaborar el clip promocional, que en pocs segons havia d’explicar el leitmotiv d’aquesta iniciativa; així com un reportatge informatiu sobre les entitats animalistes de Sabadell i l’activitat que desenvolupen en la protecció i defensa d’animals, i alhora de sensibilització sobre la tinença responsable d’animals.

Després de moltes hores de feina i aportant tot el seu coneixement, la seva forta implicació ha dut a un excel·lent resultat que es podrà veure els propers dies 10 i 11 de novembre, en el Cinema Imperial de Sabadell.

 

 

Durant l'estiu i el mes de setembre, s'han fet els rodatges amb: Associació de Propietaris de Gossos de Sabadell, Comissió de Dret Animal del Col·legi d'Advocats, Progat i Asociación de Rescate Animal (ARIA).

D'entre totes les declaracions dels rodatges, els estudiants destaquen les següents:

Carles-Joan Lorente, Comissió Dret Animal:

 

"Per realment fer un canvi hem d'educar els menors en l'empatia, en el sentiment, fer-los veure que els animals no són coses, sinó éssers vius."
 
Claudia Matheja, Lliga Protectora:
 
"Hay que tener muy claro qué significa tener un animal, que no es un capricho para un día, sino una responsabilidad a largo plazo."
 
Narcís Sirvent, Lliga Protectora
 
"El nostre ideal seria tancar les portes perquè no tenim animals."
 
Quino Cordero, Progat:
 
"El ideal es que el gato en la calle sea respetado."
 
Mònica Trujillo, Associació de propietaris de gossos de Sabadell:
 
"És molt important tenir zones habilitades per poder disfrutar amb els gossos i no molestar la resta de la gent que no vol tenir gossos al costat."

Gràcies a totes les entitats per la seva col·laboració en aquest reportatge així com per la seva dedicació en la tasca de sensibilització i respecte cap als animals, en el seu dia a dia. Desitgem quedi recollida l'essència de la seva feina en aquest reportatge.