Ajuntament

PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

Banner FestivalCinemaAnimal

27Juny

Primer rodatge a la Lliga Protectora d'animals de Sabadell

Els estudiants de Producció Multimèdia de la Casa d'Oficis del Vapor Llonch inicien els rodatges

Primer rodatge a la Lliga Protectora d'animals de Sabadell

La setmana passada, els estudiants del Vapor Llonch van iniciar el rodatge per a l’elaboració del documental de les entitats animalistes locals, que es projectarà en el marc de  la Mostra per donar a conèixer el treball que aquestes entitats duen a terme.

Aquests estudiants s’estan formant en Producció Multimèdia en l’Escola d’Oficis del Vapor Llonch i estan demostrant una sensibilitat especial en abordar aquesta proposta de l’Ajuntament de Sabadell. La Protectora, així mateix, els ha rebut càlidament, obrint-los les seves portes i explicant-los el funcionament amb tot detall.

Atès que estem en un entorn molt urbà, la majoria dels animals que atén la protectora són gossos i gats, en total tenen 400 aproximadament. Passats 20 dies des de la seva arribada, si els propietaris no han vingut a recuperar-los, passen a l’espai pròpiament de la Protectora on són esterilitzats i distribuïts, per mida i caràcter, en els seus allotjaments.

Els gossos surten de tant en tant a passejar gràcies als padrins i voluntaris de la Protectora, mentre esperen a ser adoptats per alguna família. Pel que fa als gats, des de fa uns mesos s’ha habilitat el “Chill cat”, un espai  on els amants dels gats poden passar unes hores amb aquests cada dos caps de setmana, amb els beneficis per ambdues parts que això comporta, segons van comentar-los; de fet, tant a Barcelona com en d’altres països, s’han adequat espais amb aquesta finalitat.

Prèviament a qualsevol procés d’adopció es fan unes entrevistes per conèixer els possibles propietaris i determinar l’animal més encertat en cada cas; també es concerten uns primers contactes amb l’animal per veure si la decisió és “mútua”.

Un dels reptes actuals a resoldre és l’elevat nombre de gossos potencialment perillosos abandonats o perduts, i en increment,  i. es fa especialment difícil la seva adopció, ja que es requereix uns requisits legals i perfil del propietari molt determinat. Volem agraïr al personal de la Lliga Protectora i del Vapor Llonch, la seva col·laboració en aquest projecte que estem fent amb molta il·lusió. De ben segur aconseguirem sensibilitzar a la població cap al respecte als animals.