PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

acteCentral25N wEl passat dimarts 22 de novembre, al Complex Esportiu Olímpia, es va celebrar l'acte central del 25N de 2022: un partit de futbol participatiu per denunciar les violències masclistes a l’esport, amb jugadores i jugadors del Centre d’Esports Sabadell, entre d'altres participants.

Organitzat per la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI, amb col·laboració del Centre d’Esports Sabadell Futbol Club i amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell.

En aquest enllaç hi trobareu algunes de les imatges del partit!

Són fotografies de Críspulo Díaz Muñoz.

 

Divendres 25 de novembre de 2022 a les 10:00h
Ubicació: Edifici Consistorial

Divendres 25 de novembre de 2022 a les 12:00h
Ubicació: pl. de les Dones del Tèxtil,

Divendres 25 de novembre de 2022 a les 12:00h
Ubicació: pl. de les Dones del Tèxtil,

que es2 0La Bústia Ètica i de Bon Govern esdevé un mecanisme electrònic de participació ciutadana fonamental perquè es concep com una eina necessària que ha de permetre oferir a qualsevol persona, tingui o no la condició de servidor públic, un canal prioritari i segur per facilitar a l'Ajuntament de Sabadell, de manera confidencial, la comunicació de conductes que s'hagin esdevingut en el si de la seva organització que, per acció o omissió, puguin ser presumptament reprovables per ser contràries al dret o als principis i valors ètics i a les regles de conducta exigibles als servidors públics.
La Bústia Ètica i de Bon Govern de l’Ajuntament de Sabadell és un canal electrònic segur, mitjançant el qual qualsevol ciutadà o servidor públic pot fer una comunicació de manera anònima. Aquest és un instrument per protegir les persones alertadores, les quals representen una peça clau en la lluita contra el frau i la corrupció en les institucions públiques.

L’objectiu de la Bústia Ètica i de Bon Govern és tutelar l’ús correcte dels recursos públics, la resolució dels conflictes d’interès, l‘objectivitat i la neutralitat de la gestió pública en l’exerci de les competències municipals.

Es poden concretar en els següents:

• Facilitar a la ciutadania i als servidors i servidores públics un mitjà per alertar o fer consultes sobre conductes presumptament contràries al dret, als principis o a les regles ètiques i de bon govern.
• Fomentar i millorar el bon govern i les bones pràctiques en la gestió pública.
• Prevenir l’incompliment dels principis, regles ètiques i de bon govern que han de seguir els càrrecs electes i alts càrrecs i la resta d’empleats/des públic/ques.
• Promoure la col·laboració entre l’Administració municipal i les persones per enfortir la integritat pública a través de la participació ciutadana.