PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Passaport Edunauta Sabadell

slider passaport edunauta sabadell

 

L'Ajuntament de Sabadell, a través del Servei d'Educació i amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació, ha posat en marxa a la ciutat el projecte Passaport Edunauta. Aquest és un projecte que busca posar en valor els aprenentatges ocults que fan els i les alumnes en qualsevol context educatiu, la connexió dels aprenentatges tant dins com fora de l’escola, disminuir la segregació educativa i donar visibilitat a la xarxa que formen escoles, serveis i entitats del municipi amb els infants i les seves famílies.

El Passaport Edunauta de Sabadell, en la seva primera edició, s’adreça als infants de 4t de primària de les escoles Concòrdia, Pau Casals i Font Rosella.

L’alumnat participant podrà apuntar al seu passaport totes les activitats d’aprenentatge que realitzin a partir del desembre 2021, fins al final del curs escolar. Les activitats d’aprenentatge són tant les que pugui realitzar amb la seva família - cuinar una recepta, anar d’excursió, veure una pel·lícula, etc.-  i d’altres que s’organitzen mensualment per part dels diferents Espais Edunautes del municipi. Els Espais Edunautes, en aquesta primera edició, són: les Biblioteques Municipals, el Museu d’Història de Sabadell, el Museu d’Art de Sabadell, el CAE La Llar del Vent, l’Agrupació Astronòmica de Sabadell i el Club Natació de Sabadell.

Tot participant a les activitats edunautes, els infants podran anar recollint al seu passaport totes les experiències d’aprenentatge en les quals participen, compartir-les amb les seus companys i companyes a l’aula i fer-se conscients de totes aquelles competències que van aprenent – els superpoders Edunauta-.

A final de curs està previst un acte de graduació -que serà virtual si la situació ho requereix- per celebrar els aprenentatges fets.