PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Concerts de Santa Cecília 2021 i de Nadal a càrrec de l'alumnat de l'Escola de Música i el Conservatori

concerts nadal 2021 conservatori
 

 

El passat 23 de novembre a les 19:45 de la tarda, a la Sala 1 de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, el Conservatori Professional de Música de Sabadell va celebrar el tradicional concert de Santa Cecília.

En aquest concert va participar alumnat del Grau Professional que van obtenir el Diploma d’Honor dels cursos de segon i quart del grau el curs 2020-2021.

El Diploma d’Honor és el reconeixement que atorga el centre als alumnes que obtenen l’excel·lència en la seva especialitat. Enguany han obtingut aquest reconeixement quatre alumnes de segon curs:  Bernat Casas (flauta de bec), Bernat Busquets i Clara Gil (violins), Laura Férez (piano),  i cinc de quart curs: Ricard Figaró (contrabaix), Carolina Hernández (violí), Maria Molina (cant), Jan Rebelles (acordió), i Aina Roca (trompeta).

En el gremi dels músics, Santa Cecília era venerada com la seva patrona i, en l’actualitat, és un dia de celebració entre aquest sector. Des de les escoles de primària i secundària, on els estudiants de música toquen davant dels companys, fins a conservatoris i sales professionals, s’organitzen concerts i audicions per celebrar aquesta pràctica artística a tots els nivells de la societat.

D'altra banda, L'Escola Municipal de Música i el Conservatori de Sabadell tanquen el trimestre amb els tradicionals concerts de Nadal dels alumnes. 

Com cada curs, el centre fa la primera mostra musical amb públic de la majoria de conjunts instrumentals, les aules de piano i guitarra, i els cors infantils dels alumnes dels primers cursos i el d'adults. La celebració de les festes de Nadal no seria completa sense el goig de compartir la música. És per l'alumnat i les famílies una il·lusió poder gaudir dels primers concerts del curs dins el marc d'aquestes festes. 

Enguany s'han programat concerts en diferents espais, com l'Auditori de l'Espai Cultura o l'Auditori del centre cívic de Can Balsach. Destaquem la participació dins la programació "Descobreix el teu Nadal" dels cors infantils i el cor Ohana en una cantada davant el pessebre municipal el dilluns 20 de desembre a les 18h i les 19h, i un concert dels conjunts de flautes de bec, metalls i l'orquestra simfònica el dimarts 21 de desembre a les 19h al Saló del Teatre Principal.

  • 16/12/2021 i 17/12/2021: Concert de Nadal de Formacions
  • 18/12/2021: Concert de Nadal de Cant Coral
  • 20/12/2021: Concert de Cant Coral al Pessebre
  • 20/12/2021 i 21/12/2021: Audicions de piano
  • 21/12/2021 i 22/12/2021: Concert de Nadal de Formacions
  • 22/12/2021: Audicions de piano i guitarra