PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Ciència per Nadal a Sabadell

 ciencia per nadal a sabadell

 

El projecte està organitzat per la Fundació Bosch i Cardellach, l’Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics. Actualment, a més, comptem amb patrocinadors com la Delegació del Vallès-Occidental del Col·legi de Metges i del Gremi de Fabricants de Sabadell.

L’any passat també es va incorporar el Programa Argó de l’ICE UAB.

Aquesta activitat pretén fomentar el coneixement de la metodologia científica a través del treball d’un tema científic d’impacte.

En el projecte Ciència per Nadal a Sabadell - 2021 està previst que hi participin estudiants de 1r batxillerat de cinc centres escolars, tant públics com concertats. L’activitat està vinculada a l’assignatura “Ciències per al Món Contemporani”.

L’acte central de l’esdeveniment, obert a tota la ciutadania, va ser aquest dilluns 17 de desembre de 2021 i va comptar amb la participació d’un expert que completarà la feina prèvia dels alumnes a l’aula a partir de les intervencions dels estudiants.

El tema que es proposava enguany està relacionat amb l’alimentació: “Pot ser equilibrada la nostra dieta?”, a càrrec del Dr.Claudi Mans. Com a novetat d’aquest curs es farà una enquesta als estudiants sobre “Percepció sensorial dels tomàquets” (preferències sobre la forma, el gust...). L’objectiu és poder fer una anàlisi dels resultats i aplicar l’estadística a la vida quotidiana.