PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dalt dels arbres. Volem viure a dalt, al costat o a sota, amb els arbres”, exposició dels Tallers Infantils d’Art

exposicio arbres escola illa

 

L’exposició, que es va inaugurar el 13 de desembre, es podrà visitar fins el 9 de gener a la sala 2 del Casal Pere Quart de Sabadell.

Aquesta mostra reuneix part dels treballs realitzats per l’alumnat dels Tallers Infantils d'Art de l'escola, al llarg del primer trimestre del curs 2021- 22.

La poda dels llourers del pati de l’escola va ser el disparador del treball d'inici d'aquest curs. "El rigorós tractament que la tècnica municipal va aplicar ens va fer pensar si els arbres s'entristirien i, per tant, si emocionalment sentien, a part de l'evident gran impacte físic que ha de ser per un ésser viu que treguin quasi totes les fulles", comenten fonts de l'Escola Illa. "Hi ha un pensament contemporani i sobretot post-pandèmia que està pensant que l'espècie humana hauria de fer com els arbres, comunicar-se més i moure's menys, que hauríem d'aprofitar per aprendre del que sembla la seva organització no jeràrquica i simbiòtica, que els permet coexistir amb més harmonia en els seus entorns biològics. L'exposició Friccions del CCCB ha estat una molt bona inspiració per a nosaltres".

A l'Escola Illa han començat el curs dibuixant els arbres per pensar, pensar i dibuixar en grup. També han fet la visita als diferents artistes referents, com la Fina Miralles i els seus treballs fotogràfics amb els arbres, els dibuixos dels projectes d'intervencions de Christo & Jean Claude, el bosc pintat d'Oma per l’artista basc Agustín Ibarrola o la intervenció de cartó pel Museu del Louvre de l'artista francesa Eva Jospin ...

També han fet intervencions en grup i en solitari, cases i casetes, hotels per animals, estructures, un vestit per l'arbre i un per ballar amb ell, petites reproduccions, arbres col·lectius.

Si us passeu per l'Exposició, de ben segur que us farà pensar i agradarà el bosc que ha creat l'alumnat.

cartell exposicio arbres escola illa

Més informació:

Casal Pere Quart, Sabadell

Rambla, 69

Horari: de dilluns a divendres: 17 a 20 h, dissabtes d'11 a 14 h i 18 a 20 h