PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

Cursos i tallers

En el marc del Pla de Foment de les Arts Audiovisuals, l’Ajuntament organitza un conjunt d’activitats sota l’eix de difondre coneixements sobre el cinema i les arts audiovisuals.

Activitats d’octubre a desembre de 2018:

CICLE DE CONFERÈNCIES

Al llarg de l'últim trimestre de 2018 s'ha dut a terme un cicle de taules rodones al voltant del cinema sota els següents títols:

  • "72 anys de Fotogramas"
  • "Les potencialitats pedagògiques del cinema a l'escola i a l’institut"
  • "El present és femení"
  • "I el cine marxa, el cinema al servei dels drets humans"

Imatge taules agrupades Còpia

PROVES PILOT DE FORMACIÓ AUDIOVISUAL EN EL LLEURE

Al barri de Can Puiggener, el Grup d’Esplai la Baldufa ha dut a terme la prova pilot d’un projecte que consisteix en una formació teòrico-pràctica en el lleure sobre l’entorn audiovisual, adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys. Podeu veure el resultat en aquest enllaç.

També La Produktiva ha iniciat la prova pilot de formació audiovisual en el lleure per adolescents i joves, de 39 hores de durada. En aquest cas, els projectes finalitzaran al mes de març-abril de 2019, i s’estan desenvolupant als barris de Merinals i Can Puiggener.

ACTIVITATS A BIBLIOTEQUES

Conjuntament amb les biblioteques municipals de Sabadell s’han programat 8 tallers i activitats al voltant del cinema i l’audiovisual. Algunes estan adrecades a infants i d’altres a públic adult. La temàtica abasta temes com ara: el llenguatge cinematogràfic, la publicitat i el gènere, el cinema familiar, l’escriptura del guió cinematogràfic, el teatre i el cinema, entre d’altres.

Programa

Notícia Ajuntament de Sabadell

ACTIVITATS DE NADAL

A més, en el marc de la programació de Nadal, s'ha realitzat un joc interactiu de videomapping a la façana de l'Ajuntament, amb la finalitat de fomentar la participació i joc dels vianants, especialment dels adolescents i joves, amb l'objectiu de despertar l’interès per les produccions i tecnologies audiovisuals (veure vídeo de l'inici).

Notícia Diari de Sabadell

 

Etiquetes: cinema,, fomentartsaudiovisuals,, sabadellescinema,