PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
          

MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Pla de la memòria democràtica
Taula d'entitats
Espais de memòria
Memòria de la deportació
Història de Sabadell
Recursos per al professorat

Recupera el vídeo de l'Audiència Memorial a Sabadell. Vivències personals i familiars durant la Guerra Civil o el Franquisme

El passat 17 de febrer, a l’Auditori Pere Quart, va tenir lloc l’acte “Audiència Memorial” a Sabadell, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona. Una dotzena de persones sabadellenques van compartir el seu relat sobre vivències personals i familiars durant la Guerra Civil o el Franquisme, amb l'objectiu de trencar el silenci, fer memòria, contribuir al coneixement dels fets i posar-los en valor.
 
Emmarcat en el Programa de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Sabadell, l’acte estava orientat a la reparació simbòlica i al reconeixement institucional de totes les víctimes. També es facilita la transformació de possibles ressentiments i la posada en valor de la resiliència individual i col·lectiva davant aquests fets.
 

 

Arran de l'acte, la Xarxa Audiovisual Local ha produït també el docuemntal "Audiència Memorial. La Guerra Civil i el franquisme a Sabadell", que podeu veure en aquest enllaç.