PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

COMERÇ

XEC COMERÇ

L’Ajuntament de Sabadell repartirà xecs regal de 20 euros a totes les llars per comprar a la ciutat

El val es podrà descarregar a l’app SBDVALMÉS i es podrà utilitzar als establiments comercials, bars, restaurants, i mercadets setmanals  que hi estiguin adherits

(versió en castellà del vídeo AQUÍ)

El Pla d’actuació de reactivació econòmica post-Covid té entre els seus objectius reforçar la posició competitiva del sector comercial de proximitat i fomentar el consum local. En aquest context, l’Ajuntament de Sabadell posa en marxa una nova actuació consistent en el lliurament d’uns xecs regal de 20 euros a cada llar familiar amb l’objectiu de fomentar les compres en els comerços, serveis, restauració i mercadets setmanals de la ciutat per ajudar a pal·liar les pèrdues provocades pel tancament. . La iniciativa compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Sabadell.

Els xecs el podran utilitzar, a partir del 4 d’octubre i fins al 6 de novembre, qualsevol persona més gran de 18 anys empadronada a Sabadell. Hi ha un val disponible per a cada habitatge amb un import de 20 euros. Per aconseguir-lo caldrà descarregar-lo de l’app SBDVALMÉS. Un cop baixat (la gestió també es pot fer des d’una de les botigues adherides), el xec s’associarà al DNI d’una persona, que serà qui podrà utilitzar-lo.

El xec es pot consumir en una o diverses compres a les botigues adherides (consultables a l’aplicació), sense import mínim, fins a acabar els 20 euros. De cada compra, la meitat es descomptarà del xec i l’altra l’abonarà la persona compradora.

Adhesió dels establiments

L’objectiu del xec és col·laborar amb el comerç de proximitat a la seva recuperació postpandèmia. El termini per a que els establiments que compleixen els requisits s’hi adhereixin, va començar el 13 de setembre i finalitza el 20 d’octubre, la manera de fer-ho és mitjançant el web SBDVALMÉS.

El pagament de la part corresponent del xec als comerços adherits es farà a través de la Cambra i amb periodicitat setmanal per agilitzar al màxim aquests ajuts al sector.

SI VOLS CONÈIXER AMB MÉS DETALL EL FUNCIONAMENT D'AQUEST XEC, ET DEIXEM TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ:

ESTABLIMENTS COMERCIALS

(LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA LES POTS TROBAR AQUÍ I L'ENLLAÇ A LES FORMACIONS AQUÍ)

CIUTADANIA