PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

COMERÇ

Flea Market Sabadell

Aquest dissabte, 5 de març, torna a la Rambla una nova edició del mercat de segona mà Flea Market Sabadell, amb una quinzena  de parades al carrer. Entre les 10 del matí i les 8 del vespre, s’hi podrà trobar artesania de petit format, llibres, roba i altres objectes de segona mà a bon preu i en bon estat.

Aquest concepte de mercat, molt estès arreu d’Europa, proposa que persones anònimes posin una parada amb mobles, objectes, roba o bé llibres que volen vendre, quan a ells ja no els són útils. Des de l’any 2016, s’ha convertit en una activitat de referència a la ciutat, amb una organització pròpia i suport logístic de l’Ajuntament de Sabadell, que té lloc cada tres mesos al Passeig de la Plaça Major de Sabadell.

Des de fa uns mesos, el Flea Market Sabadell s’ha convertit en una Associació sense ànim de lucre denominada, Associació Flea Market Sabadell. Una entitat que pretén donar cabuda a totes aquelles persones interessades en vendre productes de segona mà en bon estat, com per exemple, llibres, mobles, joguines, roba i d’altres, per tal que d’altres persones n’allarguin la seva vida útil.

Us hi esperem!