PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

Nadal responsable

Novetat: el Nadal Responsable de l'any 2020 s'ha anul·lat degut a la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19.


Des de la Regidoria de Comerç, Consum i Turisme i amb la voluntat d’oferir una programació que fomentés el consum responsable entre la ciutadania en dates en què el consum està més present que mai, i que alhora l’atragués al barri i dinamitzés l’activitat comercial, es van impulsar diferents activitats adreçades a públic infantil i familiar del 27 al 30 de desembre de 2019 al jardí de l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

Durant aquests dies i en horari d’11.00 a 20.00h, al voltant de 1.000 participants van tenir l’oportunitat de realitzar diferents tallers sobre la temàtica del consum responsable com: tallers de llaminadures saludables i veganes, embolcalls de regal amb texans, creació de peluixos reutilitzats, construcció de joguines amb materials naturals, entre d’altres.

A més, durant tot el dia hi va haver un punt informatiu sobre consum responsable i economia social i solidària, un punt d’embolcalls sostenibles per tal que la ciutadania emboliqués els regals que hagués comprat per aquestes dates i una exposició a càrrec d’”Enginyers sense Fronteres” anomenada “Què hi ha darrera del teu mòbil?”.

Des de la secció de Consum de l’Ajuntament de Sabadell es valoren molt positivament les dades d’assistència a aquestes activitats complint l’objectiu de donar a conèixer i fomentar el consum responsable entre els ciutadans i ciutadanes, confirmant així la voluntat de seguir treballant en aquesta línia al llarg de l’any 2020.

Consulteu AQUÍ el programa complet